Pages

Disable right click

Sunday, 3 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalamualaikum semua..

Harinih,aku nak join segmen oleh miss z ... Fuh,first time kot aku join ! Sebelum ni,aku x ade pon join segmen oleh blogger lain.

Sebenarnye,aku adalah blogger lelaki,follower aq pon x banyak,cume 7 orang je,hmm..nak buat macam mane,da banyak kali da aku usha kan blog aku ni..tapi,hasilnye tetap same. Sehingga aku terjumpe satu post dari adik aku .. aku pon join =) Aku harap,bile aku join segmen ni,follower aku akan bertambah kerana,menurut kata-kata ahli blogger,kalau join segmen miss z,mesti follower bertambah,aku pon nak mencuba nasib jugak ^^

Okay,daripada aku membebal panjang,lebih baik korang pon jon jugak kan ? Join sebelum tamat tau !

miss Z berceloteh


Aku x ade ramai kenala,jadi aku hanya tag pada korang yang tengah lalu lalang kat blog aku nih..sekian..terima kaseh..

Bye..

18 comments:

  1. TQ sbb sudi join :)

    miss z follower ke 8

    ReplyDelete
  2. hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  4. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  5. hai salam perkenalan

    dari segment yang sama

    done follow

    http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama!!
    done follow(19#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here..


    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  10. dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

    jom tambah rakan =.=
    Muink punya Facebook
    Muink punya Twitter

    ReplyDelete
  11. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  12. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  14. hyee . dari segmen yg sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  16. Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

    http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...